„Colatura” – Sardela sosie z Cetara przez Nettuno

Colatura di Alici jest starożytny żywności wygodnej (uważany przez większość za to, co starożytni Rzymianie nazywali garum), które dodaje wspaniały smakwspaniały smak anchois do anteny bez konieczności filet, opłukać i posiekać ryb. Jego istotą sardeli. Nasze

Colatura pochodzi od urokliwej wiosce rybackiej Cetara na wybrzeżu Amalfi. Kiedy ryby zostały złowione w okresie letnim, Cetaresi wrzucą ich w drewnianych beczkach, na przemian warstwy z garści soli morskiej. Następnie ryby są wciśnięte z pokrywką ważona skał.

W grudniu, anchois przyniosły pachnące przezroczystego soku bursztynu.

Otwór jest szturchnął w dolnej

części lufy i colatura jest rozładowany. Aby wywołać colatura kuzyn Nuoc Mam (sos rybny) nie robi sprawiedliwości. To bogatsze i bardziej aromatyczne niż wietnamski

solanki,

w którym ryby są trawione. Najczęściej nic wspólnego z colatura jest utworzenie „salsetta” przez zmieszanie kilka łyżek oliwy z pierwszego tłoczenia z ząbek lub dwa zgnieciony czosnek i łyżeczkę colatura.

Toss to mało sosu spaghetti, lub smak Boćwina, escarole lub ziemniaki.
Najbardziej pomocne Opinie klientów 8 z 8 osób uznało tę recenzję za pomocną. Tajne Sauce Gourmet! Przez Honest Recenzent Oto wspaniały „tajne sosie” można

trzymać pod ręką, aby dojść do siebie, sałatki, makarony, dania z ryb lub innych produktów, które muszą serię złożonych smak,

który znajdziesz nigdzie indziej.

Ten magiczny eliksir importowane z wybrzeża Amalfi we Włoszech jest absolutnym „must have” w każdej kuchni dla smakoszy. Polecam bez wahania.

4 z 4 osób uznało tę recenzję za pomocną. Wielki przyprawy! By ugotować Home Jest to geat przyprawy. Używaj

go oszczędnie na początku. Uważam, że to najprostszy przepis makaron z udziałem Colatura może być najlepszym (3 części doskonałej oliwy z oliwek z czosnkiem smażone lekko, 1 część colatura, szczypta papryka płatków, kontakt z pietruszki, sól i pieprz do smaku, wrzucić makaron w sosie

to ). Wyraźnie różni się od (i lepiej niż) z wykorzystaniem najlepszych dostępnych butelkowanej anchois. 0

z 0 osób uznało tę recenzję za pomocną. Lover anchois Anthony Palmer Jest to świetny produkt, jeśli chcesz anchois. To jest dość pricy na swój rozmiar, ale tańsze niż podobne produkty oferowane na Amazon. Serwis z Nettuno był wielki.

Zobacz wszystkie 5 opinie klientów …
Amazon Sales Rank: # 33712 w spożywczy

i marki Gourmet Food: Nettuno Funkcje Colatura (sosem anchois) wykonana jest z starej receptury Roman

Wybrzeże Amalfi we Włoszech sok bursztynu wydobyte z sardeli, które są zapakowane w beczkach z drzewa kasztanowego na alt najmniej pięć miesięcy aromatyczne i pachnące soli płyn, który zwiększa każdą potrawę! Wymieszać łyżeczkę Colatura z trochę oliwy z oliwek,

czosnek, skórkę z cytryny i

natką pietruszki, a będziesz miał wspaniałą sos do makaronu Szklana butelka

z 0,100 l – 3,38 fl oz prawne Wygląd opakowania produktu oraz materiałów może

zawierać więcej i inne informacje niż to, co jest pokazano na naszej stronie internetowej. Zalecamy, aby nie polegać wyłącznie na prezentowanych informacji i że zawsze czytać etykiety, ostrzeżeń i wskazówek przed użyciem lub spożywania produktów. Zapoznaj się z naszą pełną zrzeczenie się poniżej.